CFM Whey Protein Mărește

CFM Whey Protein

Continutul natural de L-glutamina poate fi mentinut printr-un procedeu special de prelucrare. Pentru a imbunatati refacerea dupa antrenament, a fost adaugata L-glutamina libera.

More details

184,00 lei

More info

Weider CFM Whey Protein - cea mai buna proteina din zer de la Weider

 55,1% aminoacizi esentiali si 24,1% aminoacizi cu lanturi ramificate (BCAA) sunt numai o parte a acestei proteine. Continutul natural de L-glutamina poate fi mentinut printr-un procedeu special de prelucrare. Pentru a imbunatati refacerea dupa antrenament, a fost adaugata L-glutamina libera.


In corelare cu cerintele culturistilor profesionisti, CFM este un produs proteic pur. Continutul de carbohidrati si grasimi este extrem de mic si va ajuta in dieta voastra de inalta performanta pentru a obtine masa musculara definita 100%. Pentru un metabolism optimizat corpul necesita si utilizeaza cel mai bine peptidele bioactive din zer. Un gust excelent este important pentru folosirea zilnica. (Varianta de aroma neutra are un gust mai putin bun pentru ca nu contine niciun fel de aromatizant sau indulcitor.)

  • Contine mai putin de 1 g de carbohidrati si grasimi per portie. 
  • Izolat proteic din zer obtinut la rece prin microfiltrare (Cross Flow Microfiltration).
  • Valoare biologica = 106! 


CFM Whey Protein este mult mai mult decat numai aminoacizi pentru constructia eficienta a muschilor.
 

 

Ambalaj: cutii 908 grame

Recomandari de folosire: Prefesionistii isi variaza aportul de carbohidrati in fiecare zi si isi mentin aportul de proteine la un nivel ridicat tot timpul pentru a atinge mai repede forma de concurs. CFM aproape ca nu are carbohidrati si este considerata una din sursele de proteine de cea mai inalta calitate. Deoarece CFM este foarte solubila, puteti sa o amestecati cu orice lichid. Nu va capata consistenta, chiar si dupa amestecarea cu lapte! Este foarte buna in loc de gustari la serviciu sau in calatorii: Puteti sa va pregatiti produsul dimineata si sa-l luati cu voi.


Mod de folosire: Fiecare proteina la timpul ei. CFM este disponibila repede si, prin urmare, trebuie luata imediat dupa antrenamentele intense si dupa ce va treziti dimineata. 1 portie = 30 g pulbere dizolvate in lapte degresat sau apa

Sugestii de la profesionisti: Prefesionistii apreciaza CFM cu aroma neutra pentru a-si imbunatati mesele. De exemplu pentru a-si prepara clatitele.

30 alte produse din aceeași categorie: