Iron Paradise este o sala de fitness dedicata antrenamentelor fizicului tau cu cele mai rapide si sanatoase rezultate.

Vreti sa aratati si sa te simti mai bine? Incearca programele de sport Iron Paradise.

 

     Cine suntem?

   Iron Paradise este sala de fitness unde Horatiu Grecu si Janette Diana Zapan, prin intermediul unor programe de antrenament antreneaza tinerii si batranii deopotriva pentru un fizic si o minte sanatoasa. Ei sunt implicati cu pasiune in fitness si construirea muschilor. Fiind pe deplini convinsi de beneficiile exercitiului fizic, ei se antreneaza atat pentru sanatate cat si pentru avantajele estetice. Asa cum spun intotdeauna: un stil de viata sportiv este cu adevarat cea mai buna asigurare pe care o aveti. Lupta impotriva bolilor, conduce catre un sistem imunitar mai bun, si incetineste procesul imbatranirii.

 

     Ce facem?

IRON PARADISE nu este un club exclusivist. Obiectivele programelor noastre de sport sunt crearea campionilor. Cand spunem campioni ne referim la elevii nostri pe care i-am ajutat sa se transforme fizic, psihic si mental. Putem toti deveni campioni cu ajutorul fitnessului/ bodybuildingului si nici macar nu trebuie sa punem piciorul pe o scena de concurs. Invingerea obstacolelor din viata de zi cu zi, intemeierea unei familii, obtinerea unei slujbe pe care ai dorit-o dintotdeauna sau imbunatatirea corpului intru-un mod pe care nu l-ai crezut posibil, te fac campion in adevaratul sens al cuvantului.

 

 

   Noua ne place calitatea.

A fi campion este o combinatie de mai multe calitati, toate intarite cu un spirit de neoprit. Cu toate ca nici una nu se regaseste singura, fiecare se poate identifica separat. Luati aceasta ca atare pentru a va asigura victoria personala.

   SCOPURI. Daca nu muncesti pentru ceva anume, totul este in zadar. Daca stiti ca vreti sa obtineti un corp cu 10 kg mai putin tesut adipos, in acelasi timp cu un tonus muscular foarte bun si o mai buna mobilitate; fixati-va acestea ca tel.  De aici, fixati-va, treptat, obiective mai mici: in prima luna x kg pierdute/ 5 flotari, a doua luna alte x kg pierdute /8 flotari..

   PUTEREA MENTALA. Atingerea scopurilor presupune puterea de a continua si de a persevera in cele mai grele momente. Drumul spre succes este presarat cu obstacole si ocolisuri. Nici o victorie nu este prea mica atunci cand este vorba de drumul spre scopul propus. 

   ATITUDINE POZITIVA. Nimic nu va poate diminua progresele mai mult decat propria minte. Daca aveti incredere in voi si aveti tot timpul o atitudine pozitiva, puteti reusi. Negativismul alimenteaza esecul.

   DISCIPLINA. Una este sa vrei ceva si alta este sa fii pregatit, sa vrei sa fii apt sa muncesti pentru acel ceva. Pentru a va construi corpul, nu puteti sari peste antrenamente, sa neglijati dieta si sa coborati standardele pentru a va acoperi scuzele. Tineti in minte imaginea voastra la atingerea  scopului si urmariti-o atunci cand va este pusa la incercare vointa. 

 

 

     De ce gandim asa?

    Arderea grasimii, mai multa masa musculara, putere, agilitate si sanatate. Oricare ar fi obiectivele alese, aceste calitati sunt obligatorii pentru atingerea lor. Antrenarea corpului imbunatateste spiritul si va elibereaza mintea de griji si stres, dandu-va incredere in voi. O conditie fizica buna va permite sa urmariti orice obiectiv propus cu mai mult zel, vigoare si forta. Ignorati acest aspect si ati pierdut echilibrul care va permite sa deveniti un campion in domeniul ales.