CUTLER NUTRITION Amino Pump

Amino Pump ™ este o formulă de aminoacizi multi-funcționala, creata pentru a ajuta si iniția rezultate de constructii musculare chiar in miezul tesutului.

More details

180,00 lei

More info

Acesta începe cu o doză solidă de 3-grame per portie de creatina , și, de asemenea, include ingrediente de promovare- anabolici cum ar fi L-Leucina, Beta-Alanina (CarnoSyn®), și Agmatine.

Când te uiți la această formulă de sus în jos, este clar că aceasta se bazează pe compusi importanti cercetati clinici - ceea ce face un must have pentru orice culturist. Mai exact, Amino Pump ™ poate fi utilizat de către sportivi profesionisti, atunci cand faci antrenamente tari, dar si de persoanele care sunt la inceput cu antrenamentele si doresc sa aiba o sustinere pe masura,toată lumea și oricine care se antreneaza, cauta sa arate si sa se simta mai bine!

Sugestii de utilizare: Luați o (1) servire (1 lingura) amestecate în 8 uncii de apă rece , fie înainte, în timpul, sau după antrenament. In zilele fara antrenament, luati o (1) servire (1 lingura) de dimineata, pe stomacul gol. Neindicat utilizării de către persoanele sub varsta de 18 ani. A nu se depasi doza recomandata.

30 alte produse din aceeași categorie: